Ben jij een Risk & Compliance Manager die graag werkt binnen een dynamische, gevarieerde en uitdagende omgeving? Heb jij een onafhankelijke en kritische blik en ben jij een stevige gesprekspartner? Get conneqted!

Wie zijn wij?

Conneqt Mortgage Distribution B.V. (hierna Conneqt) maakt net als De Hypotheker, Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) onderdeel uit van Blauwtrust Groep. De groep verzorgt complete dienstverlening voor institutionele beleggers die willen investeren in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Conneqt verzorgt distributiemanagement voor de succesvolle hypotheeklabels Hypotrust, IQWOON, Robuust Hypotheken, HollandWoont en Clarian Wonen. Dit betekent dat we in opdracht van institutionele investeerders meerdere hypotheeklabels ontwikkelen, onderhouden en aanbieden. Dat doen we voor consumenten die een hypotheek voor hun woning nodig hebben. Deze labels hebben inmiddels een gevestigde naam op de Nederlandse hypotheekmarkt. Onze hypotheken zijn uitsluitend verkrijgbaar via een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadvieskantoren.

Wij zijn een commerciële, jonge, dynamische organisatie die op een professionele wijze service verleent aan haar klanten. Om de ambities van Conneqt waar te maken zijn wij op zoek naar een:

RISK & COMPLIANCE MANAGER (38 UUR PER WEEK)

Jouw werkomgeving

Als Risk & Compliance Manager rapporteer je hiërarchisch aan de Algemeen Directeur van Conneqt en er is een vakinhoudelijke lijn met de Group Manager Compliance van de Blauwtrust Groep. Conneqt is een zelfstandig bedrijf en maakt onderdeel uit van de Blauwtrust Groep. De Risk & Compliance Manager heeft regelmatig contact met de 2de en 3de line of defence collega’s van Risk, Audit, Compliance en Legal van de Blauwtrust Groep.

Je bent binnen Conneqt het aanspreekpunt voor onderwerpen die te maken hebben met wet- en regelgeving en je hebt intern op regelmatige basis afstemming met de verschillende afdelingen en bij gelegenheid met counterparts van zowel andere bedrijfsonderdelen binnen Blauwtrust Groep als die bij geldverstrekkers.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van implementatie en toezien op naleving van wet- en regelgeving (compliance) en operationeel risico management. Je vertaalt het Blauwtrust Groep beleid op het gebied van compliance en privacy naar beleid voor Conneqt. Daarnaast ben je het aanspreekpunt binnen Conneqt voor alle compliance en privacy onderwerpen en aanspreekpunt voor de Compliance Officers en Privacy Officers binnen de Blauwtrust Groep als die bij geldverstrekkers. Jij bent degene die de business ondersteunt en adviseert op het gebied van (compliance) vraagstukken, waaronder vraagstukken op het gebied van de Algemene Verordening Persoonsgegevens. Ook zorg je voor een verdere professionalisering van operational risk management binnen Conneqt.

Kortom als Risk & Compliance Manager;

 • Geef je gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van compliance, privacy en operational risk management
 • Stel je periodiek management rapportages op over compliance, privacy en operational risk management en deze actiegericht bespreken binnen alle relevante lagen van de organisatie
 • Vertaal je wet- en regelgeving naar input voor sturing en het business proces
 • Participeer je namens Conneqt aan compliance en privacy bijeenkomsten van zowel andere bedrijfsonderdelen binnen Blauwtrust Groep als die van geldverstrekkers
 • Stel je jaarplannen op en bewaak je de voortgang hierop. Je stuurt bij wanneer daar aanleiding toe is
 • Implementeer je het compliance framework
 • Begeleid je risico analyses op specifieke onderwerpen (distributievraagstukken, nieuwe producten, veranderingen in de organisatie, grote projecten e.d.)
Medewerkers op werkvloer

Wat breng je mee?

Als Risk & Compliance Manager combineer je je kritische en onafhankelijke blik met een “hands-on” mentaliteit. Je analyseert de eigen organisatie vanuit klantbelang en zoekt zo naar verbeteringen in de organisatie. Je bent zichtbaar en je geeft graag het goede voorbeeld aan anderen. Je bent een stevige gesprekspartner, je kan verbinden, prioriteiten stellen en snel schakelen. Je kan complexe onderwerpen begrijpelijk maken voor de doelgroep. Je toont je wendbaar in overleg en bij onderhandelingen, terwijl je tegelijkertijd staat voor je standpunt. Je bent bereid een gekoesterde eigen opvatting ter discussie te stellen als dat het doel dichterbij zou brengen.

Daarnaast

 • Heb je een diploma op hbo of wo niveau, bijvoorbeeld rechten of bedrijfseconomie;
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van een afgeronde compliance opleiding (VU, NCI, NIBE-SVV of vergelijkbare opleiding);
 • Heb je 3 tot 7 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Heb je goede vaktechnische kennis onder meer op het gebied van compliance;
 • Heb je kennis en ervaring met WFT, AVG en andere regelgeving in de financiële sector;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Conneqt is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris van € 4.653 tot € 6.647 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • De mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Een fietsplan
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een bedrijfsfitnessregeling waardoor je kan sporten met korting

Enthousiast?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Mail dan je motivatie en cv naar sanne.vogel@conneqt.nl.

Voor meer je inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Bernadette Ouwerkerk via 06-11534276 of bernadette.ouwerkerk@conneqt.nl