Ben jij onze nieuwe Business Controller met data-analyse in je DNA? Get Conneqted!

Jouw werkomgeving

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisering van business control en datamanagement. De Business Controller ontvangt hiërarchisch en functioneel leiding van de Algemeen directeur en geeft zelf geen leiding.

Conneqt creëert en distribueert verschillende hypotheeklabels, namens investeerders, die bestemd zijn voor de Nederlandse particuliere woningmarkt (consumenten). Momenteel hebben de hypotheeklabels Hypotrust, IQWOON en Robuust Hypotheken een jarenlange succesvolle positie in de markt.

Wat ga je doen?

Jij bent breed inzetbaar binnen controlling, waarbij de nadruk zal liggen op business control. Daarom dien je naast jouw capaciteiten om data inzichtelijk te maken ook een goede basis te hebben op het gebied van accounting en financiële administratie. Zo weet je niet alleen de vertaalslag van financiën naar de business te maken, maar weet je ook hoe de cijfers tot stand komen.

Taken

 • Opstellen en aanleveren van managementrapportages.
 • Ontwikkelen en opstellen van specifieke rapportages zowel financieel als voor interne en externe klanten.
 • Coördineren en opstellen van forecasting en budgettering.
 • Het in kaart brengen van het effect van werkzaamheden op de financiële resultaten.
 • Analyseren van de business performance aan de hand van de gestelde KPI’s en het proactief opvolgen waar nodig.
 • Opzetten en onderhouden van eigen Business Intelligence Tooling rekening houdend met de datastructuur van de aangeboden data.
 • Beheren en door ontwikkelen van de Business Intelligence Tooling.
 • Adviseren over procesverbeteringen, bijvoorbeeld door middel van automatisering en robotisering.
 • Functioneren als sparringpartner voor het management team.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Opleiding

 • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding Bedrijfseconomie (bij voorkeur in de richting van Accountancy/Control)
 • Een Post-Master (RA/RC) is een pré
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Wat bieden wij jou?

Conneqt is een ambitieuze organisatie en daarom op zoek naar echte toppers in hun vak. Vakmensen die integer en veranderingsbereid zijn. Omgekeerd mag je van ons ook iets verwachten. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden, maar ook een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Mail dan je motivatie en CV naar sanne.vogel@conneqt.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Veldhoven-Vogel, Directeur Conneqt via sanne.vogel@conneqt.nl of 010-242 1002.

Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust groep

Conneqt is - samen met De Hypotheker, Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) - onderdeel van Blauwtrust Groep. Als distributiemanager bieden wij label-onafhankelijke dienstverlening. En via BlueLine nog méér: samen met onze zusterondernemingen faciliteren wij portfoliomanagement, primary en special servicing, en een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk van financieel adviseurs om hypotheekproducten naar consumenten te distribueren.