Weet jij met flair en enthousiasme mensen te overtuigen? Zoek je zaken tot op de bodem uit en kun je daarmee ook positief beïnvloeden op inhoud? Ben jij een winnaar met een passie voor sales? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving

Conneqt creëert en distribueert verschillende hypotheeklabels, namens investeerders, die bestemd zijn voor de Nederlandse particuliere woningmarkt (consumenten). Momenteel hebben de hypotheeklabels Hypotrust, IQWOON en Robuust Hypotheken een jarenlange succesvolle positie in de markt.

Dit competitieve productassortiment is uitsluitend verkrijgbaar via een landelijk dekkend netwerk van aangesloten, onafhankelijke hypotheekadvieskantoren.

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen en onderhouden van een distributienetwerk dat pást bij onze hypotheeklabels binnen jouw eigen regio.  Je zorgt voor een prettige en productieve samenwerking met de meest kansrijke distributiepartners (zoals vooral vestigingen van bekende hypotheekketens).

Door jouw inspanningen vragen deze distributiepartners regelmatig en met plezier onze hypotheeklabels aan. Ze zijn blij als jij er voor hen bent met pro-actieve bruikbare informatie, overtuigende argumenten of concrete hulp. Je signaleert tijdig kansen en trends in de markt en vertaalt deze intern op zowel operationeel- als strategisch niveau.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Door echt te luisteren naar jouw klanten signaleer je verkoopsignalen en speel je hier op in. Je weet de wensen van je klanten te koppelen aan de verschillende producten van Conneqt. Je hebt een gezonde sales-drive en je bent kritisch en ondernemend.

Je krijgt energie van ambitieuze doelstellingen en je werkt via een planmatige en zelfstandige aanpak. Op creatieve wijze ga je op zoek naar de juiste commerciële ingangen. Je weet mensen met flair en enthousiasme te overtuigen. Tot slot ben je representatief en heb je integriteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan.

Daarnaast..

 • heb je HBO werk- en denkniveau
 • heb je minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur in de financiële dienstverlening, maar dit is zeker geen must
 • heb je bij voorkeur al kennis van hypotheekproducten en de distributie hiervan of ben je bereid dit snel te leren
 • ben je energiek en vernieuwend
 • ben je bij voorkeur woonachtig centraal in Nederland
 • ben je in het bezit van je rijbewijs B

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure. Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Conneqt betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties.

Conneqt is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei.

Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen de € 3298 en € 4711 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Lease auto, laptop en smartphone
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een bedrijfsfitness regeling waardoor je kan sporten met korting

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct door je CV met motivatie te mailen naar solliciteren@quion.com

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Kevin Brocklebank (06) 5237 1110.

Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust Groep

Conneqt is - samen met De Hypotheker, Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) - onderdeel van Blauwtrust Groep. Als distributiemanager bieden wij label-onafhankelijke dienstverlening. En via BlueLine nog méér: samen met onze zusterondernemingen faciliteren wij portfoliomanagement, primary en special servicing en een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk van financieel adviseurs om hypotheekproducten naar consumenten te distribueren.

Lees verder