Conneqt behoort tot de Blauwtrust Groep. Tot deze groep gespecialiseerde bedrijven behoren De Hypotheker, Quion, Conneqt en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM).

Samen bieden wij u de complete hypothecaire waardeketen van beheer en administratie tot en met (eigen) advieskantoren waar consumenten hun hypotheek kunnen afsluiten. Hierbij staan onze onafhankelijkheid en ruime ervaring garant voor de hoogste klanttevredenheid en het grootste marktbereik.

De Blue Line

Conneqt is de partner die u vandaag nog wilt ontmoeten

Voor investeerders die willen profiteren van de kansen op de Nederlandse hypotheekmarkt, hebben we alvast één advies: praat eerst met ons.

Zo legt u direct een solide basis voor een succesvolle toegang tot de Nederlandse hypotheekmarkt. Conneqt heeft de expertise, de middelen, het netwerk, en vooral: de ongekende flexibiliteit om uw eigen keuzes te kunnen maken. Zelfs nu al. Heeft u een voorkeur voor de snelle route, dan nodigen wij u uit om direct contact met ons op te nemen.

Tot slot laten wij u graag kennis maken met BlueLine, de complete waardepropositie van de Blauwtrust Groep. Samen met onze zusterbedrijven kunnen wij u een uniek one-stop-shopping-concept bieden met alle mogelijke third-party-diensten. Een unieke totaalpropositie onder één dak die u nergens anders in Nederland vindt.

Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust groep

Conneqt is - samen met De Hypotheker, Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) - onderdeel van Blauwtrust Groep. Als distributiemanager bieden wij label-onafhankelijke dienstverlening. En via BlueLine nog méér: samen met onze zusterondernemingen faciliteren wij portfoliomanagement, primary en special servicing en een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk van financieel adviseurs om hypotheekproducten naar consumenten te distribueren.