Ben jij een product manager in hart en nieren? Zit je bovenop de materie en weet je je kennis over een product om te zetten in commerciële kansen? Zoek je zaken tot op de bodem uit en weet je daarmee het verschil te maken? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving

Conneqt creëert en distribueert, namens investeerders, verschillende hypotheeklabels die bestemd zijn voor consumenten. Momenteel hebben de hypotheeklabels Hypotrust, IQWOON, HollandWoont en Robuust Hypotheken een succesvolle positie in de markt. En binnenkort breiden we het assortiment nog verder uit.

Dit competitieve productassortiment is uitsluitend verkrijgbaar via een landelijk dekkend netwerk van aangesloten, onafhankelijke hypotheekadvieskantoren.

Wat ga je doen?

Als product manager bij Conneqt ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van je eigen portefeuille van hypotheeklabels vanuit ons productassortiment.

Jij vertaalt de wensen van de klant naar productspecificaties en werkt nauw samen met de afdelingen sales en marketing & communicatie over de productinhoudelijke uitingen naar zowel consument, geldverstrekker als intermediair.

Jij coördineert en verzorgt marktintroducties van producten en proposities. Daarnaast maak je productvergelijkingen, markt- en concurrentieanalyses en vertaalt deze naar concrete activiteiten en productvoorstellen, waarbij je uiteraard rekening houdt met geldende nieuwe wet- en regelgeving.

Kortom als productmanager:

 • Zorg je voor de product- en dienstinhoudelijke afstemming tussen de interne organisatie en de verschillende business partners
 • Volg je specifieke (product) renteontwikkelingen en adviseer je op het gebied van de tariefstelling
 • Fungeer je als aanspreekpunt voor samenwerkende geldverstrekkers en distributiepartners bij wijzigingen in product of rente en verzorg je tijdige verwerking en communicatie hiervan
 • Je onderhoudt interne (buiten de afdeling) en externe werkcontacten
 • Je volgt de belangrijkste ontwikkelingen en trends binnen de hypothecaire waardeketen van funding via servicing naar de distributiepartners en consumenten

Wat heb je nodig?

Als product manager ben je enthousiast en communicatief sterk. Je bent ondernemend, gedreven en werkt graag met ambitieuze doelstellingen. Je bent kritisch en durft voor je mening uit te komen. Je bent representatief en bent zowel intern als extern een ambassadeur van de ambities en strategie van Conneqt. Eerlijkheid en integriteit heb je hoog in het vaandel staan. Je hebt een hands on werkhouding en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Daarnaast:

 • Heb je hbo werk- en denkniveau
 • Heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de financiële dienstverlening
 • Heb je relevante kennis en vaardigheden op het gebied van hypotheekproducten en processen
 • Ben je minimaal in bezit van diploma’s WFT Basismodule en WFT Hypothecair Krediet
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en bij voorkeur ook in het Engels

Wat bieden wij jou?

Werken bij Conneqt betekent aan de slag binnen een jonge, snelgroeiende en energieke organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties.

Conneqt is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een marktconform salaris & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

 

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Mail dan uiterlijk 1 maart je cv met motivatie naar solliciteren@quion.com.

Wil je meer informatie? Geen probleem! Stuur een mail naar Edgar Laban, Manager Marketing en Product Management, via edgar.laban@conneqt.nl of via 06-11795421.