Conneqt ontwikkelt en onderhoudt diverse hypotheeklabels die de mogelijkheden op de Nederlandse markt voor woninghypotheken optimaal benutten. Deze labels hebben elk specifieke kenmerken en zijn daardoor zeer nauwkeurig af te stemmen op de verschillende marktsegmenten.

Hypotrust is het fundament van onze reputatie

Investeerders hebben de keuze uit twee varianten in labels: private labels of white labels. Van onze private labels is Hypotrust het langst bestaande label en het fundament voor onze reputatie. Daarnaast voeren we ook white labels. Hierbij heeft de investeerder een eigen Wft-vergunning om hypothecair krediet aan te kunnen bieden, maar verzorgt Conneqt onder andere de distributie. Het soort label dat wordt gekozen, hangt af van een aantal factoren. Leidend zijn uw eigen wensen ten aanzien van onder meer volume en exposure. Daarnaast zijn er ook financiële criteria.

Introducties van nieuwe hypotheken

Hieronder ziet u een overzicht van onze actieve hypotheeklabels. Daarnaast onderhouden wij ook een hypotheekportefeuille van inactieve producten; dit zijn bestaande labels die niet meer beschikbaar zijn voor nieuw af te sluiten hypotheken.

Label: Private label Private label Private label
Investor: Aegon Hypotheken B.V. DMPM Goldman Sachs
Product: Robuust Hypotheken IQWOON Elan Plus Hypotheek
Start: 2018 2016 2017
Label: Private label Private label
Investor: Achmea DELA
Product: Woon Bewust Hypotheek Goede Start Hypotheek
Start: 2014 2013
Label: Private label Private label Private label
Investor Diversen Diversen DMPM
Product: Comfort Hypotheek HollandWoont Clarian Wonen
Start: 1993 2019 2021

Bekroonde labels

Conneqt is met haar labels Hypotrust en IQWOON de trotse winnaar van twee Gouden Lotus Awards. De Gouden Lotus Awards werden uitgereikt tijdens de HypoVak, het jaarlijks trefpunt van zowel aanbieders als adviseurs van hypotheken. In 2017 is de Elan Plus Hypotheek van Hypotrust uitgeroepen tot meest innovatieve hypotheekproduct. In mei 2018 is IQWOON uitgeroepen tot beste nieuwkomer van de afgelopen drie jaar.

Stap in de Nederlandse hypotheekmarkt

Wilt u ook uw eigen hypotheeklabel introduceren op de Nederlandse hypotheekmarkt? Of deelnemen in een van de bestaande labels? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Stel hieronder uw vraag of stuur ons uw opmerking. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze dienstverlening

Samen met De Hypotheker, Quion, Conneqt en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) bieden wij u de complete hypothecaire waardeketen van beheer en administratie tot en met (eigen) advieskantoren waar consumenten hun hypotheek kunnen afsluiten.

Lees verder