Rotterdam – Sanne Veldhoven-Vogel (34) wordt de nieuwe directeur van Conneqt Mortgage Distribution B.V. Hiermee neemt zij het stokje over van Michel van den Akker die sinds 2011 verantwoordelijk was voor Conneqt.

30-04-2019

Van den Akker werd vorige week benoemd tot directievoorzitter van De Hypotheker. Blauwtrust Groep is er met deze benoeming opnieuw in geslaagd om een belangrijke functie vanuit eigen gelederen in te vullen.

Sanne Veldhoven-Vogel

Van den Akker spreekt zijn vertrouwen uit in de toekomst van Conneqt onder de vakkundige leiding van Veldhoven die op haar beurt kan vertrouwen op een deskundig managementteam en gemotiveerde medewerkers.

Sanne Veldhoven heeft binnen Blauwtrust Groep diverse functies vervuld. Zij heeft meer dan 10 jaar bij de verschillende werkmaatschappijen gewerkt en is sinds 2013 werkzaam bij Conneqt. Binnen het managementteam van Conneqt is zij de afgelopen vier jaar als manager business development onder meer verantwoordelijk geweest voor de succesvolle ontwikkeling van de hypotheekproposities van Conneqt.

Veldhoven geeft aan er trots op te zijn deze functie in te mogen vullen: “Conneqt is met haar labels een gevestigde partij. Het is dan ook mijn overtuiging dat we nu en in de toekomst hypotheekoplossingen kunnen bieden die passen bij de behoefte van verschillende consumenten. Het is onze ambitie om samen met de professionele met ons samenwerkende adviseurs nog veel meer consumenten te helpen onbezorgd in hun eigen droomhuis te wonen”.