De afgelopen jaren hebben Conneqt en DMPM ieder bijzonder mooie successen geboekt. Conneqt als distributiemanager en DMPM als portfoliomanager. Beide organisaties van Blauwtrust Groep zetten hun expertise in voor dezelfde klanten. Om de portefeuilles van deze klanten met nog meer comfort en distributiekracht te laten groeien, bundelen Conneqt en DMPM per 1 november 2022 hun krachten.

23-11-2022

Beide organisaties blijven als aparte entiteiten opereren, maar harmoniseren hun proposities onder de verantwoordelijkheid van Rolf Belonje (CEO DMPM). Wat maakt dat Blauwtrust Groep afscheid neemt van Sanne Veldhoven-Vogel (CEO Conneqt).

Onder leiding van Sanne hebben de labels IQWOON, HollandWoont, Robuust Hypotheken, Clarian Wonen en Hypotrust gezamenlijk een marktaandeel bereikt van meer dan 6% in de totale markt, en ruim 30% in de NHG markt. Ook kan Sanne met haar team meerdere onderscheidingen voor de labels op haar naam schrijven, waaronder al drie jaar op rij de nominatie voor beste hypotheekverstrekker voor het label HollandWoont.

Sanne: “Ik heb mezelf de afgelopen 15 jaar enorm ontwikkeld binnen Blauwtrust Groep en met name Conneqt. Zowel persoonlijk als professioneel. Ik kijk terug op een prachtige loopbaan die begon als acceptant en die ik mag afsluiten als CEO van een geweldig team met prachtige labels. En ik ben nog niet uitgegroeid. Daarom heb ik er voor gekozen om mijn carrière niet in een andere rol voort te zetten binnen Blauwtrust Groep.

Ik neem de komende periode de ruimte om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken voordat ik mijn volgende uitdaging omarm. Bij deze wil ik alle collega’s bedanken die in mij geloofden, mij vertrouwden en het mooie pakket vol ervaringen dat ik dankzij hen mag meenemen. Jullie hebben mij gesterkt in mijn overtuiging dat je met de juiste mindset en de juiste mensen bergen kunt verzetten. Dat maakt dat ik met vertrouwen kijk naar de gezamenlijke toekomst die Conneqt en DMPM, onder leiding van Rolf, tegemoet gaan.”

 

Ferdinand: “Ik dank Sanne hartelijk voor haar jarenlange inzet voor dit bedrijf. Met verve, visie en daadkracht heeft zij de distributie en profilering van aan DMPM verbonden labels en het Hypotrust label vormgegeven. Sanne gaf kleur aan het directieteam met haar persoonlijkheid en onvermoeibare drive. Namens de voltallige directie van Blauwtrust Groep wens ik haar een mooie carrière toe.”